Дощі та вітер надовго? Прогноз погоди у Києві на початку тижня

Читать на русском
Автор
Дівчина зі собакою
Дівчина зі собакою. Фото ТиКиїв

Сонце майже не потішить містян

Понеділок увірвався в столицю України з дощами, хмарами та вітрами. За словами синоптиків, найближчими днями ситуація з погодою майже не зміниться.

Як мовиться на сайті Meteofor, цими днями температура повітря вдень коливатиметься в межах +12…15 °C. Хоча місцями вночі було до 4 градусів тепла.

На початку тижня, 22 квітня, вночі пройшов дощ, але вже на ранок його не було. Протягом дня прогнозується суцільна хмарність. У цю добу вдень позначки термометрів покажуть +12 градусів. Вночі було +4 °C. Протягом ранку-обіду передбачаються сильні вітри 11-12 м/с.

Вівторок, 23 квітня, обіцяє бути мінливо хмарним, але сухим. Позначки термометрів вдень сягатимуть близько 15 градусів тепла. Вночі вони знизяться до +7 °C. У цю добу потужність вітрів коливатиметься легких 1 м/с до помірних 7 м/с.

Середина тижня, 24 квітня, знову принесе у місто дощі. Максимальна їх концентрація буде вранці та вдень, а от вже увечері опади будуть дрібними. Показники термометрів вдень не сягатимуть вище +12 градусів. Вночі очікується до +7 °C. З ранку і до пізнього вечора прогнозуються свіжі вітри 9-10 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, чи чекати українцям на теплу погоду наприкінці цього місяця.