Аж до заморозків: синоптики прогнозують серйозне похолодання в Україні, коли чекати

Читать на русском
Автор
1700
Аж до заморозків: синоптики прогнозують серйозне похолодання в Україні, коли чекати Новина оновлена 19 квітня 2024, 08:56

На вихідні в Україні з погодою не вдалося

Після спекотної погоди на початку квітня в Україну знову повертається холодна погода. Проте синоптики прогнозують, що не на довго.

Про це свідчать дані "Укргідрометцентру". Згідно з ними, у найближчі три дні на українців очікує холодна та дощова погода. Вдень температура повітря ще дотягуватиме до "плюсів", а от уночі синоптики прогнозують заморозки.

Так, вдень у п’ятницю повітря прогріється до 11 градусів тепла. Протягом доби може піти помірний дощ, а пориви вітру місцями сягатимуть 12 метрів за секунду. У суботу очікуються заморозки. Вночі (у центральних та західних областях) температура повітря може опуститися аж до -3 градусів. А вдень стовпчики термометрів (у середньому) можуть досягти позначки 14 градусів тепла. До 20 градусів повітря прогріється лише на півдні та сході. У центральних та південних областях. областях може йти дощ.

У неділю буде значно тепліше. Нічних "мінусів" ніде не передбачається. Вдень температура повітря на сході може досягти 23 градусів із позначкою плюс. Однак так буде не скрізь. У середньому в Україні можна чекати +10-+15 градусів вдень.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що викид із Сонця спровокував магнітну бурю та полярне сяйво.