Від олівців на шпалерах ані сліду: як їх очистити за допомогою фена

Читать на русском
Автор
Фен допоможе очистити шпалери
Фен допоможе очистити шпалери. Фото Freepik

Позбутися від малюнків на стінах дуже просто

Якщо у вас є діти, вам точно знайома проблема малюнків на шпалерах. Видалити сліди від олівця зовсім нелегко і господині вдаються до різних способів. Сьогодні поділимося найдієвішим. Раніше ми розповідали, як вивести плями від косметики з одягу.

Для того, щоб позбутися від малюнків олівцем на стінах, вам знадобиться звичайний фен. Про це розповіли на bestlifeonline.

Як видалити сліди від олівця зі шпалер

Якщо у вас вдома є фен, просто увімкніть його і активуйте потік гарячого повітря. Кілька секунд подуйте на проблемну ділянку феном, а потім протріть її сухою м’якою тканиною. Найкраще обрати ганчірку з мікрофібри — вона не розітре пляму, а видалить її зі шпалер.

Як це працює

Річ у тім, що гарячий потік повітря розм’якшує віск, що дає змогу від нього позбутися. Важливо не витирати сліди від олівця вологою ганчіркою — так плями можна зробити більш видимими. Таким чином ви їх просто розітрете по поверхні шпалер. Не варто також інтенсивно терти брудну ділянку ганчіркою — так можна пошкодити шпалери.

Раніше "Телеграф" розповідав, як відмити решітку гриля за допомогою цибулини. Ми поділилися простим, але ефективним способом.