Одна цибулина - і гриль сяє чистотою: як його правильно його відмити

Читать на русском
Автор
Не обов'язково використовувати дорогі хімічні засоби
Не обов'язково використовувати дорогі хімічні засоби. Фото Freepik

Простий і дешевий спосіб

Очистити гриль, особливо якщо він цілу зиму пролежав у коморі, дуже важко. Однак зробити це можливо навіть без великих зусиль. Оскільки на смак м’яса чи інших продуктів, які ви смажите на грилі, впливає не лише рецепт та маринад, а й стан інструментів.

Очистити решітку гриля допоможе один простий продукт — цибуля. Вона впорається з іржею, брудом, залишками їжі тощо. Як це зробити, поділилися на thesavvymama.

Як очистити гриль за допомогою цибулі

Не обов’язково купувати агресивні хімічні засоби і сильно терти решітку для того, щоб вона стала чистою. Виявляється, дешевий та доступний продукт може впоратися з цим завданням набагато швидше, а ефект буде кращим.

Вам знадобиться:

  • вода;
  • цибуля;
  • глибока миска;
  • ганчірка або паперові рушники.

Повністю охолоджені решітки кладемо у глибоку миску і заливаємо водою. Розрізаємо цибулину навпіл і за допомогою виделки перемішаємо її по решітці. Річ у тім, що цибулевий сік здатний розчиняти жир і бруд, що залишився на грилі.

За допомогою цього способу можна підтримувати чистоту гриля. Так він завжди буде готовий до використання.

Раніше "Телеграф" розповідав, як вибрати сковороду, яка не підгорає і не дряпається. Ми назвали 6 головних секретів.