Унітаз буде як новий: візьміть лише один засіб

Читать на русском
Автор
1696
Ефективне чищення унітазу
Ефективне чищення унітазу. Фото Canva

Сантехніка буде блищати від чищення цим засобом

Чистоту особливо важливо підтримувати у ванній кімнаті та на кухні. Адже це ті зони, які потребують найбільше уваги. Насамперед — коли йдеться про сантехніку: від нашого догляду залежить, скільки вона прослужить. Тому актуально знати, чим чистити, наприклад, унітаз.

Унітаз особливо швидко забруднюється, і він покривається вапняним нальотом, пише Express.co. Такі відкладення під краєм сидіння унітазу створюють неприємне враження.

Експерти радять простий метод, як позбутися вапняного нальоту на унітазі. Треба взяти звичайний білий оцет і полити ним весь унітаз. Залишаємо рідину в сантехніці на 2-3 години. Тоді візьміть йоржик та ретельно почистіть ним унітаз. Змийте.

Якщо ж на унітазі є плями — тоді оцет варто змішати з содою і тоді починати чищення. Переважно це робиться протягом пів години. Щоб на сантехніці не накопичувався бруд і бактерії, її треба вичищати принаймні 1 раз у тиждень, кажуть фахівці. Це забезпечить чистоту унітазу.

Раніше "Телеграф" писав про те, як позбутися поганого запаху з умивальника. Треба насипати туди сіль з оцтом і залити гарячою водою. Цього достатньо, аби усунути сморід.