Унітаз стане білим-білісіньким та без мікробів: який копійчаний засіб допоможе

Читать на русском
Автор
3542
Очистити унітаз можна копійчаним засобом
Очистити унітаз можна копійчаним засобом. Фото lite.telegraf.com.ua

Цей лайфхак вам знадобиться

Відповідальні господині намагаються тримати ванну кімнату у чистоті, користуючись різноманітними хитрощами та лайфхаками. Одним із них ми хочемо поділитися сьогодні.

Як виявилося, звичайну кухонну сіль можна використовувати не лише для поліпшення смаку страв, але й у догляді за унітазом. Тоді сантехніка буде не лише чистою, але й без мікробів, інформують на порталі "Ukr.Media".

Як очистити унітаз за допомогою солі

Тож, для чищення унітаза необхідно взяти 100 грамів солі та розсипати її по внутрішнім краям унітаза. Після цього залишити так на декілька годин. Після цього обробити унітаз йоржиком та змити. Результат вас приємно здивує, оскільки завдяки солі поверхня стане значно чистішою, а неприємні запахи швидко зникнуть.

Крім того, сіль можна використати для видалення забруднень з посуду та чашок. Використовуючи цей метод, ви зможете заощадити гроші на дорогих мийних засобах.

Раніше ми писали, як почистити унітаз перекисом водню та харчовою содою. Перекис водню — універсальний і нетоксичний продукт, який дозволяє ідеально очищати, не ушкоджуючи поверхні, і гарантує відмінний результат. А харчова сода, завдяки своїй абразивній дії, відмінно видаляє весь бруд, плісняву та сліди вапняку у ванній.