Потепління було недовгим: у Києві знову прогнозується негода

Читать на русском
Автор
Дівчина
Дівчина. Фото ТиКиїв

Цими днями майже не буде сонця

Наразі у столиці України ллють дощі та вирують вітри. Вони ненадовго візьмуть паузу у суботу, аби місто прогріли промінці сонця. Однак вже у неділю знову прогнозуються опади.

Згідно з даними сайту Meteofor, містянам також варто готуватись до температурних гойдалок. Вдень позначки термометрів коливатимуться в межах +8…14 °C, а вночі — 3…9 градусів тепла.

У п'ятницю, 19 квітня, зночі йде дощ, сила якого поступово зменшуватиметься і вже до настання вечора опади завершаться. У цю добу вдень позначки термометрів покажуть +10 градусів. Вночі було +4 °C. Протягом всього дня передбачаються свіжі-сильні вітри 9-13 м/с.

Субота, 20 квітня, принесе киянам теплу та переважно ясну погоду. Позначки термометрів вдень сягатимуть близько 14 градусів тепла. Однак вночі вони знизяться до +3 °C. У цю добу потужність вітрів коливатиметься легких 1 м/с до помірних 6-7 м/с.

А от останній день тижня, 21 квітня, передбачається суцільно хмарним та дощовим. Протягом всього дня йтимуть дощі, концентрація яких не змінюватиметься. Показники термометрів вдень не сягатимуть вище +8 градусів. Вночі очікується до +9 °C. З ранку і до пізнього вечора прогнозуються свіжі-сильні вітри 10-12 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про прогноз синоптиків щодо погоди наприкінці тижня в Україні.