Сезон дощів та похолодання в Києві скоро завершиться: коли у місто завітає сонце

Читать на русском
Автор
3769
Люди
Люди. Фото ТиКиїв

Місцями термометри покажуть до +3 градусів

Майже до кінця робочого тижня столицю України поливатимуть дощі та триматиметься холодна погода. Однак вже з обіду п'ятниці можна очікувати на ясне небо та підвищення температури.

Найбільші пориви вітру відбудуться 19 квітня, коли їх сила сягатиме сильних 12 м/с. Про це свідчать дані зі сайту Meteofor.

У четвер, 18 квітня, небо над містом не роз'ясниться. Найбільша концентрація дощів прогнозується вранці та вдень, а от вночі та ввечері очікуються дрібні опади. У цю добу вдень позначки термометрів покажуть +7 градусів. Вночі було +8 °C. Протягом обіду-пізнього вечора передбачається найбільша сила вітрів — свіжі 9 м/с.

Наступного дня, 19 квітня, опади потроху будуть завершуватись і ясна погода почне радувати киян. Лише протягом ночі та ранку ще йтимуть дрібні дощі. Позначки термометрів вдень сягатимуть близько 10 градусів тепла. Однак вночі вони знизяться до +5 °C. У цю добу сила вітрів коливатиметься від свіжих 8 м/с до сильних 12 м/с.

У перший вихідний, 20 квітня, очікується мінлива хмарність та підвищення температури. Показники термометрів вдень не сягатимуть вище +15 градусів. Вночі також очікується до +3 °C. Протягом всього дня передбачаються легкі-помірні вітри 1-7 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, якою буде погода в Україні наприкінці тижня.