У Києві холоднішає: що буде з опадами у столиці найближчими днями

Читать на русском
Автор
Люди
Люди. Фото ТиКиїв

Синоптики дали прогноз

Погода не перестає "тішити" столицю України хмарами та дощами. За словами синоптиків, ясне небо передбачається лише ввечері п'ятниці.

Як повідомили на сайті Meteofor, цими днями температура повітря вдень сягатиме +7…10 °C, хоча вночі буде тепліше — місцями до 12 градусів тепла. Найтеплішим днем з-поміж 3 прогнозується п'ятниця.

У середу, 17 квітня, триматиметься суцільна хмарність та дощі. Їх концентрація буде максимальною вранці та вдень, а вночі та ввечері очікуються дрібні опади. У цю добу вдень позначки термометрів покажуть +7 градусів. Вночі було +12 °C. Протягом обіду прогнозується найбільша сила вітрів — свіжі 8 м/с.

Протягом четверга, 18 квітня, хмари також не покинуть небо над містом. Опади будуть з ночі й до пізнього вечора. Позначки термометрів вдень сягатимуть близько 8 градусів тепла. Однак вночі вони знизяться до +7 °C. У цю добу найсильніші пориви вітру очікуються зранку і до кінця доби — свіжі 8-10 м/с.

Наступного дня, 19 квітня, дощі потроху будуть завершуватись, адже вдень сонце намагатиметься визирнути з-за хмар і ввечері буде ясне небо. Показники термометрів вдень не сягатимуть вище +10 градусів. Вночі також очікується до +6 °C. Протягом всього дня передбачаються свіжі-сильні вітри 10-13 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як водієві поводитись за кермом на мокрому асфальті під час дощів.