Цей легкий весняний салат ви приготуєте за п’ять хвилин: знадобляться найпростіші продукти
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Такий салат з’їдять із задоволенням
Чи вважаєте, що здивувати незвичайним салатом близьких неможливо? Цей рецепт переконає вас у протилежному.
Разом з "Бабусиними рецептами" ми приготуємо дивовижну страву. Вся річ у тому, що у складі такого салату – прості та бюджетні інгредієнти. Однак він виходить не лише смачним, а й дуже вітамінним — саме те, що потрібне навесні. Це відмінний варіант для сімейного обіду або вечері: він і наситить, і принесе масу задоволення.
Як приготувати вітамінний салат з капустою
Інгредієнти:
- 350 г білокачанної капусти;
- 200 г огірків;
- 250 г шинки;
- кріп, петрушка, цибуля ріпчаста;
- 3 ст. л. сметани чи білого йогурту;
- сіль та чорний перець до свого смаку;
- 2-3 зубчики часнику;
- пряні трави — за бажанням.
Спосіб приготування:
- Капусту нарізаємо тонкою соломкою, огірки — дрібними брусочками, шинку — маленькими смужками.
- Тонко нарізаємо очищену цибулю. Подрібнюємо кріп та петрушку. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника.
- В окремій мисці змішати сметану або йогурт із сіллю, перцем та подрібненим часником.
- Приготованим соусом заправляємо салат, ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
Найкраще цей салат подавати з ароматними котлетами. Близьким точно сподобається.