Похолодання та постійні дощі у Києві: коли опади візьмуть паузу

Читать на русском
Автор
Клумба
Клумба. Фото ТиКиїв

У місті також вируватимуть вітри

У столицю України завітали сильна хмарність та довготривалі опади. За словами синоптиків, дощі мають завершитись у четвер ввечері.

Цими днями також варто готуватись до зниження температури. Місцями показники вдень максимально сягатимуть лише +8 °C, а вночі опустяться до мінімальних 7 градусів тепла, як свідчать дані сайту Meteofor.

Протягом вівторка, 16 квітня, сонце точно не тішитиме містян сонячною погодою, адже у місті буде суцільна хмарність та дощі. Опади розпочались ще вночі, але вдень на деякий час завершаться, аби поновитись ввечері. У цю добу вдень позначки термометрів покажуть +17 градусів. Вночі було +7 °C. Протягом дня сила вітрів не перевищуватиме помірні 7 м/с.

Середа, 17 квітня, передбачається дуже похмурою та мокрою. Дощі, ймовірно, триматимуться весь час і їх інтенсивність не змінюватиметься. Позначки термометрів вдень сягатимуть близько 8 градусів тепла. Однак вночі вони зростуть до +13 °C. У цю добу найсильніші пориви вітру очікуються вранці — свіжі 8 м/с.

Наступного дня, 18 квітня, хмари та опади також не покинуть небо над містом. Дощі прогнозуються зночі й до настання вечора. Показники термометрів вдень не сягатимуть вище +8 градусів. Вночі також очікується до +8 °C. Протягом ранку-пізнього вечора передбачаються свіжі вітри 8-9 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як водій може покращити видимість під час руху, коли на вулиці дощ.