Наближаються дощі та зниження температури: коли Києву готуватись до негоди

Читать на русском
Автор
520
Чоловік
Чоловік. Фото ТиКиїв

Цими днями насолодитись теплом вже не вдасться

Початок тижня принесе в столицю України велику хмарність та мокру погоду. За словами синоптиків, найближчими днями у місті також очікується зниження денної та нічної температури.

Найсильніші вітри з поміж трьох днів передбачаються лише у понеділок, 15 квітня. Про це свідчать дані сайту Meteofor.

Понеділок, 15 квітня, принесе у місто хмарність та невеликі опади. Вони очікуються вдень. У цю добу вдень позначки термометрів покажуть +16 градусів. Вночі було +11 °C. Протягом ранку-обіду дутимуть найсильніші вітри — сильні 11-12 м/с.

Наступного дня, 16 квітня, хмари також не дадуть сонцю прогріти місто. Протягом першої половини доби та вечора очікуються опади, інтенсивність яких змінюватиметься. Позначки термометрів вдень сягатимуть близько 18 градусів тепла. Однак вночі вони опустяться до +8 °C. Протягом вівторка триматимуться легкі-помірні вітри — 1-7 м/с.

Середина тижня, 17 квітня, прогнозується також хмарною та мокрою. Дощі розпочнуться вночі, вранці вони візьмуть перерву, але вже поновляться вдень і йтимуть весь вечір. Показники термометрів вдень не сягатимуть вище +10 градусів. Вночі прогнозується до +11 °C. Протягом дня передбачаються помірні вітри 6-7 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як не можна сушити мокре взуття.