Смороду, як не було: як видалити неприємний запах із холодильника

Читать на русском
Автор
Позбутися від смороду не дуже важко
Позбутися від смороду не дуже важко. Фото Згенеровано ШІ (Телеграф)

Цей простий продукт забезпечить вам свіжість у холодильнику

Нерідко з’являється неприємний запах у холодильнику. Щоб видалити сморід, треба часто і регулярно очищати холодильник, що займає багато часу. Раніше ми розповідали, які незвичайні предмети варто зберігати у холодильнику, а тепер ділимося лайфхаком, як позбутися від неприємного запаху.

Для того, щоб не з’являлися бактерії та мікроби, холодильник варто очищати кожні 3-6 місяців. Поганий запах виникає через зіпсовану їжу, залишки їжі та брудні поверхні та піддони. Про це пише Mirror.

Як видалити сморід із холодильника

Якщо у вашому холодильнику з’явився неприємний запах, спочатку його все ж варто вимити. Також треба перевірити, чи розлилася будь-яка рідина в отвір у нижній частині. Після очищення, насипте у тарілку трохи кави і поставте її у холодильник. Кава поглинає неприємні запахи.

Після очищення також можна покласти у холодильник лимон. Для цього його треба розрізати навпіл і покласти на верхній та ніжній полицях. Лимон вбере у себе неприємні запахи.

Які ще продукти вбирають неприємні аромати

  • чорний хліб;
  • гвоздика;
  • чебрець;
  • кориця;
  • шкірка апельсина;
  • сира картопля.

Раніше "Телеграф" розповідав, які предмети на можна тримати біля плити. Якщо дотримуватися деяких нюансів зберігання, ви забезпечите безпеку та комфорт у кулінарному просторі.