Борошно, квіти та туалетний папір: навіщо досвідчені кулінари зберігають незвичайні предмети в холодильнику

Читать на русском
Автор
Холодильник потрібний не тільки для продуктів
Холодильник потрібний не тільки для продуктів. Фото abcnews.go.com

Ці хитрощі вам знадобляться

Холодильник – корисний предмет на нашій кухні. Як правило, ми зберігаємо у ньому продукти для приготування різноманітних страв.

Однак, крім продуктів у холодильнику, слід відправляти і деякі неїстівні предмети. Разом із "Важливо знати" розповімо про це детальніше.

Що слід відправити в холодильник перед використанням

На кілька хвилин перед використанням потрібно засунути в холодильник на 5-7 хвилин харчову плівку. Завдяки цьому трюку вона перестане злипатися і буде зручніше використовувати. Однак не варто залишати рулон надовго – може постраждати матеріал.

Кухонне начиння з металу перед використанням також краще відправити на чверть години в холодильник. Приготовлені за допомогою "охолодженого" посуду страви вийдуть набагато смачнішими.

Цільнозернове борошно краще зберігати в глибині холодильника в герметично запечатаному контейнері. Це вбереже її від плісняви.

Олію, насіння, горіхи краще зберігати в герметичному контейнері в холодильнику. Так ви продовжите термін служби продуктів.

Квіти на холоді довше зберігають свою свіжість. Тому букет до якогось заходу можна придбати заздалегідь і відразу після покупки відправити його на зберігання в холодильник.

Туалетний папір у холодильнику допоможе усунути будь-які неприємні запахи, а заразом розібратися із зайвою вологою. Туалетний папір за дві секунди вбере і запах, і рідина. Головне – міняти її хоча б раз на тиждень.

Раніше ми розповідали, як позбутися неприємного запаху у холодильнику. Вам допоможе копійчаний засіб.