Чому iPhone і Android швидко втрачають заряд батареї: ваші три помилки

Читать на русском
Автор
Заощадити заряд смартфона просто Новина оновлена 12 квітня 2024, 19:46
Заощадити заряд смартфона просто. Фото Pixabay

Уникайте 3 речей, щоб ваш смартфон залишався зарядженим довше

Тривалість роботи телефону без заряджання залежить від різних факторів, включаючи використання програм, які можуть значно зменшити заряд батареї. З усім тим, існують три поширені помилки серед користувачів, які можуть призвести до швидкого розряду iPhone та Android.

Якщо ваш мобільний телефон втрачає заряд дуже швидко, це, ймовірно, пов’язано з одним із трьох причин. Про це пише The Sun.

Що робити для продовження роботи смартфона

  1. Важливо захищати свій мобільний телефон від екстремальних температур, щоб зберегти акумулятор. Наприклад, Apple і Samsung рекомендують використовувати свої пристрої при температурі навколишнього середовища від 0 до 35°C для оптимальної продуктивності.
  2. Рекомендується обмежувати процес заряджання, заповнюючи батарею лише до 80 відсотків, що сприяє її довговічності. Також варто уникати розряду батареї нижче 20 відсотків.
  3. Слід уникати тривалої нічної зарядки, оскільки постійне підключення до джерела живлення після досягнення заряду на 100 відсотків може бути шкідливим для батареї.

Раніше ми детальніше пояснювали, до якого рівня заряду акумулятора можна розряджати телефон. Названо оптимальний відсоток зарядки смартфона.