Що зробити, щоб iPhone більше не розряджався: три прості хитрощі

Читать на русском
Автор
Навчіться зберігати заряд iPhone Новина оновлена 06 квітня 2024, 19:07
Навчіться зберігати заряд iPhone. Фото Pixabay

Продовжити час роботи улюбленого "яблука" дуже просто

Тривалість роботи мобільного телефону залежить від характеристик акумулятора. Власники iPhone нерідко стикаються зі швидким виснаженням акумулятора, але цю проблему легко вирішити.

Для продовження часу роботи iPhone зверніть увагу на три корисні прийоми. Про це пише the sun.

  1. Зверніть увагу на програми, які працюють у фоновому режимі. Якщо вони постійно оновлюються, це може призвести до швидкого розряду батареї. Не всі програми вимагають оновлення фону, тому налаштуйте кожну з них індивідуально. Зайдіть до розділу "Налаштування", виберіть "Основні", потім "Оновлення фонових програм" і відключіть програми, які не потрібно запускати у фоновому режимі.
  2. Акумулятор iPhone може швидко розряджатися через функцію Always On Display. Ця функція зберігає дисплей у тьмяному стані, щоб ви могли бачити час та сповіщення без повного увімкнення екрана. Щоб заощадити заряд, вимкніть цю опцію в налаштуваннях екрана.
  3. Активне використання 5G може прискорити розряд батареї вашого телефону. Хоча це забезпечує більш високу швидкість передачі даних, воно також потребує більшої енергії. Розумне рішення полягає в тому, щоб увімкнути режим 5G Auto, який підключає 5G лише у разі потреби, що допомагає оптимізувати енергоспоживання та тривалість автономної роботи.

Раніше ми писали, як швидко зарядити iPhone. Фахівці виділяють п’ять ефективних лайфхаків.