Як приготувати ідеальний карамельний сироп до кави: вона стане вдвічі смачнішою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Цей сироп стане чудовим доповненням до кави
Кава – це не просто напій, це цілий ритуал, який дарує нам заряд бадьорості та гарного настрою. А що може бути кращим за чашечку ароматної кави з ніжною карамельною солодкістю? Сьогодні ми поділимося з вами рецептом карамельного сиропу, який легко приготувати вдома і який стане чудовим доповненням до вашої улюбленої кави. Також, пропонуємо вам рецепт капучино в домашніх умовах.
Інгредієнти:
- 100 г цукру
- 50 мл води
- 1 ст. л. лимонного соку
- 1/4 ч. л. солі
Приготування:
- У каструлі з товстим дном змішайте цукор, воду та лимонний сік.
- Поставте каструлю на середній вогонь і доведіть суміш до кипіння.
- Зменшіть вогонь і варіть сироп протягом 10-15 хвилин, не помішуючи, доки він не набуде бурштинового кольору.
- Додайте сіль і перемішайте.
- Зніміть каструлю з вогню і дайте сиропу трохи охолонути.
- Перелийте сироп у чистий герметичний посуд.
А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо також приготувати тертий пиріг з варенням за рецептом "Телеграфа". Також рекомендуємо також приготувати заливний пиріг із яблуками