Як приготувати ідеальний карамельний сироп до кави: вона стане вдвічі смачнішою

Читать на русском
Автор

Цей сироп стане чудовим доповненням до кави

Кава – це не просто напій, це цілий ритуал, який дарує нам заряд бадьорості та гарного настрою. А що може бути кращим за чашечку ароматної кави з ніжною карамельною солодкістю? Сьогодні ми поділимося з вами рецептом карамельного сиропу, який легко приготувати вдома і який стане чудовим доповненням до вашої улюбленої кави. Також, пропонуємо вам рецепт капучино в домашніх умовах.

Інгредієнти:

  • 100 г цукру
  • 50 мл води
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 1/4 ч. л. солі

Приготування:

  1. У каструлі з товстим дном змішайте цукор, воду та лимонний сік.
  2. Поставте каструлю на середній вогонь і доведіть суміш до кипіння.
  3. Зменшіть вогонь і варіть сироп протягом 10-15 хвилин, не помішуючи, доки він не набуде бурштинового кольору.
  4. Додайте сіль і перемішайте.
  5. Зніміть каструлю з вогню і дайте сиропу трохи охолонути.
  6. Перелийте сироп у чистий герметичний посуд.

А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо також приготувати тертий пиріг з варенням за рецептом "Телеграфа". Також рекомендуємо також приготувати заливний пиріг із яблуками