Кава буде втричі смачнішою: чим замінити цукор в напої

Читать на русском
Автор
6784
Секрети досвідчених кавоманів
Секрети досвідчених кавоманів. Фото Freepik

Що зробить вашу каву солодшою

Багато людей обожнюють каву. Ми розповідали, що можна додати в напій, щоб отримати цікавий смак. Тепер ділимось переліком продуктів, які допоможуть вам замінити цукор у своїй каві.

Існують корисні альтернативи цукру, які дозволять вам насолоджуватися кавою без шкоди. Разом з Pixelinform розповідаємо про них.

Спеції

Кориця та мускатний горіх не додадуть каві солодкого смаку. Однак вони точно зроблять каву більш ароматною та смачною — ви навіть не згадаєте про те, що до кави можна додавати цукор.

Патока

Цей незвичайний продукт не такий поширений серед наших споживачів, одна він має багато корисних властивостей. Його оригінальний смак та аромат можуть здатися незвичними, але кава з патокою — це справді те, що варто скуштувати.

Стевія

Цей натуральний підсолоджувач не містить калорій і не впливає на рівень цукру в крові. Він є чудовим вибором для людей, які стежать за своєю вагою та здоров'ям.

Тростинний цукор

На відміну від білого цукру, тростинний цукор містить корисні мікроелементи. Він має більш карамельний смак і аромат, який чудово поєднується з кавою.

Експериментуйте та знайдіть свій ідеальний спосіб насолоджуватися кавою. Також ми розповідали, які додатки не варто додавати до кави.