Краще, ніж у кав’ярні: рецепт карамельної кави

Читать на русском
Автор
Кава з карамелью сподобається навіть тим, хто не любить цей напій  (зображення створено за допомогою ШІ)
Кава з карамелью сподобається навіть тим, хто не любить цей напій (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Кава з карамелью за нашим рецептом стане чудовим завершенням обіду чи вечері.

Чи є щось краще, ніж розпочати новий день з філіжанки ароматної насиченої кави? Звичайно ж, це можливо лише за умови, що ваша улюблена кавова рідина буде приготована за особливим рецептом. Також, пропонуємо вам звернути увагу на какао з корицею.

Саме тому ми пропонуємо вам спробувати незвичайний варіант – карамельну каву. Її глибокий смак та солодкі нотки стануть вашим енергетичним ковтком на шляху до успішного дня. Про це пише coffeok.

Інгредієнти:

Для приготування цього дивовижного напою вам знадобиться:

- 2 чашки міцно завареної чорної кави

- 1 чашка молока

- 2-3 столові ложки карамельного соусу або карамельного сиропу

- Вершки для збивання

- Кориця або ванільний цукор за смаком

Приготування:

1. У каструлі з'єднайте міцно зварену каву, молоко та карамельний соус. Повільно нагрійте суміш, постійно помішуючи, до появи невеликих буль​​башок.

2. Зніміть кавову суміш з вогню та збийте блендером або віничком до утворення пишної піни.

3. Розлийте напій по філіжанках.

4. Верх кожної порції прикрасьте кількома ложками збитих вершків.

5. За бажанням посипте карамельну каву корицею, ванільним цукром чи шматочками шоколаду.

Перші ковтки цієї божественної карамельної композиції наповнять ваші рецептори відчуттям солодкої ейфорії. Кавовий аромат чудово поєднується з вершково-карамельними відтінками, створюючи напій, гідний королівських смаків. А спінена консистенція додасть йому особливої легкості.

Пропонуємо приготувати незвичайну каву з часником по-єврейськи за рецептом "Телеграфа". Раніше "Телеграф" розповідав, чим відрізняється кава латте та капучино.