Смартфон працюватиме швидше і довше з цими хитрощами: варто спробувати

Читать на русском
Автор
Телефон супроводжує людину в багатьох життєвих ситуаціях
Телефон супроводжує людину в багатьох життєвих ситуаціях. Фото beaching.com

Щоденні практики правильного користування смартфоном допоможуть з кількома складнощами

Про неправильні звички в користуванні смартфоном вже сказано чимало. Однак є й гарні манери поведінки з технікою, які допоможуть зберегти заряд батареї та загалом покращити роботу смартфона.

Про це пише портал Bright Side. Більшість з них легко можна впровадити в звичайному житті.

  • Вимкніть опцію "автоматичного повороту" для економії заряду батареї, оскільки датчик акселерометра, який використовується для автоматичного повороту, розряджає акумулятор.
  • Уникайте використання телефону під час зарядки, оскільки це також може пошкодити акумулятор. Не варто грати, гортати сторінки в інтернеті, розмовляти чи дивитись відео.
  • Перемикайтесь в "Режим польоту" під час заряджання, щоб зарядити телефон швидше. Іншим варіантом є виключення гаджета.
  • Ставте на екрани темні шпалери — це може заощадити батарею, зменшивши яскравість екрана. Також можна встановити чорно-біле відображення значків.
  • Перезапускайте телефон принаймні 3 рази на тиждень — це може допомогти йому працювати легше, скинувши відкриті та фонові програми.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим може бути корисним режим "у літаку". Окрім швидшої зарядки смартфона в нього є ще й інші позитивні функції.