Навіть не замислюйтесь: ці предмети настав час прибрати з кухонної шафи

Читать на русском
Автор
1349
Навести лад на кухні дуже легко
Навести лад на кухні дуже легко

Позбавтеся непотрібних предметів на кухні

Добре організована та чиста кухня є важливим компонентом щасливого та гармонійного будинку. Коли все організовано і знаходиться на своїх місцях, приготування їжі стає швидшим і приємнішим.

Але попри бажання підтримувати порядок, кухня дуже легко захаращується. У кухонних шафах можна знайти масу предметів, якими не користуються регулярно, і в яких часто нема потреби.

Раніше ми розповідали, як позбутися жиру на кухонних поверхнях. Тепер розповімо, які предмети можна без сумніву викинути з кухні.

Що прибрати з кухонних шаф

Чашки дуже швидко заполонюють місце на полицях. Заберіть усі акційні та запасні чашки й залиште тільки ті, якими користуєтеся щодня.

Дістаньте з шафи всі пластикові контейнери для харчових продуктів, поєднавши кришки та основи. Без сумніву позбавтеся всіх контейнерів і кришок без пари.

Тарілки зі сколами, з якими ви не хотіли розлучатися, або чашка зі зламаною ручкою, яку ви хотіли склеїти. Викиньте цей посуд.

Позбавтеся побутової техніки, якою не користувалися понад двох років.

Спеції з терміном придатності, що минув, і без аромату також не повинні займати місце на полицях.

Меню на винос, приправи та пластикові столові прилади із замовлень їжі на виніс також варто викинути.

Позбавтеся дублів кухонного начиння. Навряд чи комусь дійсно потрібні дві часникодавці або капучинатори.

Брудні форми для випічки та кухонний посуд можна очистити, щоб повернути їм гарний вигляд, але як тільки з посуду з антипригарним покриттям відшарується покриття, його слід викинути.

Кухонні рушники із сильними плямами, дірками не варто зберігати в кухонних шафах. Їм місце у відрі для сміття або в ящику з ганчірками.

Зайві на кухні старі обробні дошки та зламане кухонне начиння.

Раніше "Телеграф" розповідав, як легко видалити старий нагар зі сковороди. Впоратися із завданням допоможе пиво.