Чисто і красиво: що робити, щоб на кухні завжди був порядок

Читать на русском
Автор
Поради для прибирання на кухні
Поради для прибирання на кухні. Фото Згенеровано ШІ (Телеграф)

Кухня буде завжди чистою

Чиста кухня щодня — мабуть, мрія кожної господині. Підтримувати порядок в цій частині будинку постійно майже не можливо, однак є способи, як це робити. Раніше ми розповідали, який засіб допоможе запобігти появі пилу на поверхнях, а тепер ділимося, що треба робити, щоб на кухні завжди було чисто.

Вам допоможуть прості та недорогі засоби, а також включення кількох хвилин прибирання у розпорядок дня. Про це розповіли на life-ukr.uaportal.

Регулярне прибирання

Так, важливо прибирати щодня на кухні, однак варто взяти у звичку робити генеральне прибирання регулярно. Періодично треба дезінфікувати важкодоступні поверхні, щілини між плитками, двері духовки тощо.

Спростіть миття посуду

Для того, щоб мити посуд було набагато легше, варто викидати залишки їжі з посуду перед тим, як класти тарілки в раковину. Аби їх було легше мити, треба заливати брудні тарілки водою.

Щоб легше було мити жирні каструлі і пательні, їх теж варто замочити у гарячій воді з мийним засобом. Також варто придбати килимки для посуду.

Як підтримувати кухню в чистоті

Відразу після використання інвентаря, треба прибирати його на місце. Весь посуд після миття і повного висихання також варто розкладати на свої місця.

Раніше "Телеграф" розповідав, яке сміття не можна збирати пилососом. Ваш прилад може зламатися.