Вікна стануть кришталево чистими: копійчаний засіб допоможе прибрати бруд

Читать на русском
Автор
8028
Вікна стануть кришталево чистими
Вікна стануть кришталево чистими. Фото ukr.media

За допомогою марганцівки можна усунути бруд на вікнах

З настанням весни господині взялися не лише за прання штор, використовуючи лайфхак, завдяки якому вони не мнуться під час прання. Ймовірно, що вони також захотіли помити вікна, аби у кімнаті було ще більше сонця.

Як правило, цей процес потребує багато сил та енергії, а також спеціальних засобів, які не залишаються розводів на вікнах. Проте сьогодні ми хочемо поділитися секретом, завдяки якому вікна сяятимуть, інформують на порталі "Ukr.Media".

Як швидко помити вікна

Так, легко і просто відмити вікна можна за допомогою марганцівки. Крім того, що застосовуючи метод виходить добре відмити вікна, вони ще й значно довше залишаються чистими — бруд просто не прилипає до скла.

Для цього необхідно взяти чисту воду та промити нею вікна. Після цього знову налити в таз чисту воду і додати до неї марганцівку до утворення досить темного, насиченого кольору, ретельно розмішати.

Далі потрібно замочити у розчині серветку, віджати та протерти нею вікна. Після цього протерти вікна чистою серветкою. Дивина, але після такого миття скла вікна стають ідеально чистими і ця чистота тримається кілька місяців.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим відмити плями кави та чаю зі столу. Цей засіб є у кожній ванній.