Кулінари ігнорують цю пораду і викидають дорогий продукт: як насправді зберігати сир

Читать на русском
Автор
5656
Все залежить від правильного зберігання
Все залежить від правильного зберігання. Фото 24 канал

Поради, які допоможуть краще зберегти сир

Ми розповідали, що варто зробити з голубцями, щоб страва вийшла смачнішою. Тепер ділимось правилами зберігання твердого сиру.

Сир – це універсальний та недешевий продукт. Щоб він довше залишався свіжим і смачним, його потрібно правильно зберігати. Розповідаємо про це разом із Pixelinform.

Захистіть сир від пересихання

Загорніть сир у харчову плівку, пергамент або фольгу. Переконайтеся, що краї добре зафіксовані, щоб не допустити попадання повітря. Також гарним рішенням буде використовувати герметичну посудину зі скла або пластику.

Виберіть правильне місце для зберігання

Зберігайте сир у відсіку для фруктів та овочів у вашому холодильнику. Не кладіть сир на дверцята холодильника, адже перепади температур можуть призвести до його псування.

Зберігайте різні сорти сиру окремо

Сири з різким запахом можуть просочити інші сири своїм ароматом. Не кладіть різні сорти сиру в один контейнер. Також не зберігайте сир поряд з сирими яйцями.

Пам’ятайте, що навіть при правильному зберіганні сир з часом втрачає свій смак і аромат. Дотримуючись цих простих порад, ви зможете зберегти сир свіжим і смачним протягом тривалого часу. Також ми розповідали, які продукти не варто класти в котлети.