Всі додають їх і псують котлети: два інгредієнти, які не варто додавати у фарш

Читать на русском
Автор
20842
Щоб котлети завжди були смачні та соковиті
Щоб котлети завжди були смачні та соковиті. Фото Апостроф

Цих продуктів слід уникати у фарші

Ми розповідали, який етап додати до приготування голубців, щоб зробити їх значно смачнішими. Тепер ділимось порадою, яка допоможе приготувати особливо апетитні котлети.

Котлети — це улюблена страва багатьох людей. Однак іноді вона виходить не такою, як ми очікували: жорсткою, сухою або несмачною. Одна з найпоширеніших причин цього — додавання до фаршу невідповідних інгредієнтів. Разом із ProstoWay розповідаємо, які саме продукти не варто використовувати.

Яйця

Багато господинь за звичкою додають яйця до фаршу. Однак це не потрібно, якщо у вас є достатньо м'яса та хліба. Яйця не скріплюють фарш, а навпаки, можуть зробити котлети жорсткими та "гумовими".

Молоко

Деякі вважають, що молоко робить котлети м'якшими та соковитішими. Насправді ж саме молоко може зробити їх жорсткими та несмачними. Це пов'язано з тим, що молочний білок не поєднується з м'ясним.

Спробуйте ці поради, і ваші котлети завжди будуть ніжними, соковитими та апетитними. Також ми розповідали, в якому порядку закладати овочі в борщ, щоб не зіпсувати страву.