Ні грама хімії у м’ясі: допоможе один копійчаний продукт
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Ви впораєтеся з проблемою без зайвого клопоту та грошей
Рідко коли сімейна вечеря обходиться без шматочка м’яса. Безумовно, якщо тварина виросла в домашніх умовах, ми не сумніваємося в якості м’яса. Однак на фабриках часто використовують різні хімікати.
Але що робити, якщо хочеться поласувати смачною м’ясною стравою без шкоди для організму? Є один засіб, за допомогою якого легко усунути хімію з м’яса тварини або птиці. За допомогою лайфхака від Ukr.Media ви зробите це легко та не докладаючи жодних зусиль.
Як прибрати хімікати з м’яса тварини та птиці
Щоб розв'язати проблему, вам знадобляться прості засоби. Сіль та вода точно знайдеться на вашій кухні.
Просто налийте в таз чи каструлю літр холодної води та додайте туди 3 столові ложки солі. Все ретельно перемішайте до розчинення солі.
Розріжте м’ясо і відправте в розсіл на годину. Після цього промийте його і повторіть процедуру.
Після цього необхідно поставити на вогонь каструлю зі звичайною водою, опустити туди підготовлене м’ясо і довести до кипіння. Зачекати хвилини після закипання води, витягнути м’ясо і знову промити у воді з сольовим розчином.
Раніше ми розповідали, яке м’ясо краще вибрати для шашлику. Ваші страви будуть смачними та корисними.