Ні грама хімії у м’ясі: допоможе один копійчаний продукт

Читать на русском
Автор
909
Ви будете їсти м’ясо без побоювання
Ви будете їсти м’ясо без побоювання. Фото jisty.com.ua

Ви впораєтеся з проблемою без зайвого клопоту та грошей

Рідко коли сімейна вечеря обходиться без шматочка м’яса. Безумовно, якщо тварина виросла в домашніх умовах, ми не сумніваємося в якості м’яса. Однак на фабриках часто використовують різні хімікати.

Але що робити, якщо хочеться поласувати смачною м’ясною стравою без шкоди для організму? Є один засіб, за допомогою якого легко усунути хімію з м’яса тварини або птиці. За допомогою лайфхака від Ukr.Media ви зробите це легко та не докладаючи жодних зусиль.

Як прибрати хімікати з м’яса тварини та птиці

Щоб розв'язати проблему, вам знадобляться прості засоби. Сіль та вода точно знайдеться на вашій кухні.

Просто налийте в таз чи каструлю літр холодної води та додайте туди 3 столові ложки солі. Все ретельно перемішайте до розчинення солі.

Розріжте м’ясо і відправте в розсіл на годину. Після цього промийте його і повторіть процедуру.

Після цього необхідно поставити на вогонь каструлю зі звичайною водою, опустити туди підготовлене м’ясо і довести до кипіння. Зачекати хвилини після закипання води, витягнути м’ясо і знову промити у воді з сольовим розчином.

Раніше ми розповідали, яке м’ясо краще вибрати для шашлику. Ваші страви будуть смачними та корисними.