Любовний гороскоп Таро на квітень: Риб чекає самотність, а Водоліїв — море кохання

Читать на русском
Автор
18428
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на квітень Новина оновлена 10 квітня 2024, 07:49
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на квітень. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Не кожному судилося мати пару цієї весни

За вікном весна, все цвіте і пахне, і складно знайти людину, яка б не хотіла в таку пору року кохати і бути коханою. Але лише в деяких це вдасться у квітні 2024 року.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на квітень 2024 року.

Читайте також:

Ось які карти випали цього разу у любовному розкладі:

Овен — перевернутий Самітник

У цьому положенні карта пророкує конфлікти та нестабільність у відносинах. Постарайтеся найближчим часом не проявляти зайвий егоїзм і не випробовувати стосунки на міцність — вони можуть не витримати.

Телець — перевернута Шістка кубків

Ви занурилися в минулі печалі та прив'язаності, проте настав час йти далі. Доведеться відмовитися від минулого і залишити в ньому деяких людей, проте настав час дорослішати та жити сьогоденням.

Близнюки — перевернутий Місяць

Можливо, Ваше особисте життя пережило непростий час, проте цьому настав кінець, — у перевернутому вигляді карта Місяць обіцяє позитивні зміни й що щире кохання та турбота подолають сум’яття та самообман.

Рак — перевернута Вісімка жезлів

У цьому положенні карта попереджає, що у Ваших стосунках у квітні може виникнути недовіра, один партнер давитиме на іншого, ревнуватиме і неправильно трактуватиме його вчинки. На тлі цього може навіть дійти до розриву, якщо хтось у парі визнає, що збереження розхитаних стосунків того не варте.

Лев — Зірка

У наступному місяці Ви можете зустріти свою другу половинку або ж перейти на інший рівень вже існуючих відносин аж до шлюбу, при цьому союз цей буде довгим і міцним.

Діва — Сімка жезлів

Ця карта пророкує перешкоди у справах любовних. У самотніх Дів можуть з’явитися інші турботи, через що не буде часу налагоджувати особисте життя, тоді як у Дів у стосунках може виникнути потреба відстоювати кордони, зокрема від родичів.

Терези — Паж кубків

Наступного місяця Ви можете відчути нові позитивні емоції, — помиритися після довгої сварки, зустріти людину, до якої Вас тягтиме як магнітом, вивести стосунки на новий рівень.

Скорпіон — Туз кубків

Це карта любові духовної та емоційної. Можливо, ось-ось виповниться давнє таємне бажання або зустрінеться справжнє кохання.

Стрілець — Лицар пентаклів

Ваше щастя вже на порозі, — у квітні Ви можете зустріти партнера або зміцнити відносини з існуючим, можливе укладення шлюбу, створення сім’ї, спільне проживання.

Козоріг — Шістка мечів

Ця карта обіцяє Вам зміни в особистому житті у травні. Самотні можуть знайти собі пару, а ті, хто вже перебувають у стосунках, можуть їх припинити або ж вивести на новий рівень — вступити в шлюб або вирішити старі проблеми в союзі.

Водолій — Імператриця

Ваші серцеві справи у квітні складатимуться просто чудово. Ви незабаром можете одружитися або завести дитину, Ваше життя буде наповнене радістю та задоволенням.

Риби — П’ятірка пентаклів

Самотнім Рибам у квітні краще продовжувати бути самотніми, — їм можуть зустрітися люди, які їх використовуватимуть. Для тих, хто вже у відносинах, прогноз теж несприятливий. На них може чекати спільна деградація, нещастя, співзалежні стосунки.