Гороскоп Таро на квітень 2024: Терезів чекає переродження, а Стрільців — нові вершини

Читать на русском
Автор
12161
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на квітень 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на квітень 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

У деяких середина весни буде дуже файною

Середина весни у 2024 році далеко не у всіх буде вдалою та благополучною, проте деякі все ж таки зможуть використати цей час, щоб якісно покращити своє життя.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на квітень 2024 року для всіх знаків Зодіаку.

Овен — Лицар мечів

Цей лицар передбачає раптові, несподівані події і можливо навіть конфлікт, але, якщо Ви діятимете рішуче, холоднокровно, і не ігноруватимете поради оточуючих, Ви обов’язково просунетеся у своїх планах у квітні.

Телець — перевернута Королева кубків

Квітень у Вас може ознаменуватися поганим настроєм та депресивним станом, буде схильність відвернутися від проблем та світу в цілому за допомогою відходу в ілюзорний світ сп’яніння чи телебачення. "Заземліться", робіть щось руками та намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Близнюки — Трійка жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка пророкує успіх у справах. Не бійтеся як слід попрацювати наступного місяця, оскільки Ваші зусилля швидше за все окупляться, і вдасться реалізувати все задумане.

Рак — перевернутий Туз мечів

Вас можуть підстерігати проблеми на роботі чи із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також картка може вказувати на наявність проблем зі здоров’ям.

Лев — перевернута Сімка пентаклів

У Вас можуть виникнути труднощі фінансового характеру, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.

Діва — перевернена Двійка пентаклів

Ви взяли на себе забагато всього, через що у квітні у справах можуть статися невдачі, а Ваші витрати можуть значно перевищити доходи.

Терези — Суд

Це карта переродження, єдності психіки, емоцій та духу, позбавлення від страхів та перешкод. Незабаром у вашому житті може щось сильно змінитись. Не бійтеся і дійте за велінням серця та совісті.

Скорпіон — перевернута Королева мечів

У цьому положенні карта означає, що Ви можете зіткнутися з нетерпимістю, невіглаством, грубістю, лицемірством і підступністю, однак це може бути спрямовано як проти Вас від іншої людини, так і виходити від Вас самих. Наберіться терпіння, квітень може принести малоприємні сюрпризи.

Стрілець — Королева пентаклів

Впевненість і практичність — ось під яким гаслом пройде для Вас місяць. Карта каже, що Ваша праця добре окупиться, Ви будете плідно працювати для благополуччя себе та своїх близьких, і на душі у Вас буде гармонія.

Козоріг — перевернуте Правосуддя

У цьому положенні карта попереджає, що у квітні вдача буде грати проти Вас, і Ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат Вам не сподобається.

Водолій — Лицар пентаклів

Карта каже, що у квітні Ви зможете виявити свою професійну хватку. Завдяки працьовитості та наполегливості Ви зможете просунутися на шляху до досягнення поставленої мети, особливо в робочих питаннях.

Риби — порожня карта

У колоді всього дві такі карти, які мають з обох боків сорочку. Вони випадають, коли з якихось причин не можна дати відповідь на питання, що цікавить, — можливо, майбутнє ще не визначене, або ж Ви не готові знати про нього.