Грошовий гороскоп Таро на квітень: Левів чекають на вкладення, а Скорпіонів — нова справа

Читать на русском
Автор
24332
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на квітень 2024 року
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на квітень 2024 року. Фото pixabay.com

Розповідаємо, хто може розбагатіти, а кого навпаки чекає банкрутство

Другий місяць весни у 2024 році багатьом принесе кар’єрні зміни та фінансові можливості, але, звичайно ж, у деяких не обійдеться і без проблем.

На це вказує фінансовий розклад за картами Таро, який ми склали для всіх знаків Зодіаку на квітень 2024 року.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків на квітень

А ось такі карти випали у розкладі на гроші та роботу на цей місяць:

Овен — перевернутий Маг

У квітні у Вас може з’явитися суперник або виникне інша тупикова ситуація, через що у Вас пропадуть амбіції та бажання розвиватися. Кар’єрних звершень поки що чекати не варто.

Телець — Вісімка пентаклів

Найближчим часом Ви будете сповнені кар’єрних амбіцій, охоче навчатиметеся і працюватимете над кар’єрними досягненнями, завдяки чому станете компетентним фахівцем.

Близнюки — перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні карта каже, що наступного місяця Ваш успіх може піти у Вас з-під носа і дістатись комусь іншому.

Рак – перевернута Верховна Жриця

Найближчим часом у Вас може початися смуга невдач, хтось може захотіти Вас "підсидіти", а інтуїція може сильно підводити. Намагайтеся поки не приймати важливих рішень, великий шанс помилитися.

Лев — Королева пентаклів

У квітні Ви розумно розпоряджатиметеся своїми фінансами, що дозволить покращити своє матеріальне становище, зробити вигідні вкладення, досягти процвітання. Також найближчим часом Ви можете дозволити собі щось, що раніше вважали за розкіш.

Діва — перевернутий Місяць

Наступного місяця Ваше фінансове становище буде нестабільним — можуть виникнути проблеми та спокуса отримати щось "на халяву" чужим коштом, не заплативши за це справжньої ціни.

Терези — перевернутий Лицар пентаклів

На зміни у плані фінансів у квітні особливо не варто розраховувати, — у цьому положенні карта каже, що Ви начебто й працюєте, але винагороди, яку вважаєте заслуженою, не отримуєте.

Скорпіон — Паж пентаклів

Квітень принесе ресурси для роботи. Якщо є бажання і можливість займатися якоюсь справою, то займайтеся, оскільки висока ймовірність, що вона виявиться прибутковою. Також настав чудовий час для укладання нових контактів та оформлення угод.

Стрілець — перевернутий Туз пентаклів

Зазвичай це карта багатства, успіху у справах та матеріального благополуччя, однак у перевернутому положенні вона вказує ще й на те, що це може бути втрачено. Краще утримайтеся поки що від справ, пов’язаних із грошима та бізнесом, — високий ризик їх втратити або витратити на зло.

Козоріг — перевернута Помірність

У цьому положенні карта вказує, що Ваша внутрішня рівновага вийшла з-під контролю, через що Ви не зможете плідно працювати в команді, будете схильні до непродуманих вчинків і зайвих витрат.

Водолій — Шістка кубків

У цьому положенні карта обіцяє добробут та стабільність — проблеми вдасться розрулити, і нехай великих доходів не передбачається, Вам буде спокійно та затишно.

Риби — перевернутий Повішений

У наступному місяці Ви можете зірватися і ризикнути, проте це не виправдає себе і швидше за все Ви тільки погіршите своє становище. Намагайтеся стримати емоційні пориви.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку у 2024 році за картами Таро.