Подарують неземну насолоду: ці три знаки Зодіаку найпалкіші коханці

Читать на русском
Автор
1818
Дізнайтесь, хто за гороскопом найпристрасніший коханець
Дізнайтесь, хто за гороскопом найпристрасніший коханець. Фото Freepik

З такими в спальні не нудьгуєш

Деякі чоловіки особливо темпераментні і гарячі в ліжку, вони вміють приносити справжнє задоволення своїй коханій. Іноді на цю особливість може впливати знак Зодіаку, під яким народився чоловік. Раніше "Телеграф" розповідав про найкращих дружин за знаком Зодіаку, а сьогодні ділиться, хто найгарячіші коханці по гороскопу.

Як виявилося, серед знаків Зодіаку є три, які вважаються найкращими у ліжку – це Близнюки, Леви та Козероги, пише orakul.com. Пропонуємо познайомитись з ними ближче.

Близнюки

Чоловіки-Близнюки дуже уважні та дбайливі у стосунках. Вони однолюби, і якщо вже знаходять своє справжнє кохання, то не відпускають його, дбають і оберігають. З таким чоловіком цікаво не лише у побуті, а й за дверима спальні. Вони вміють дуже тонко відчувати свою половинку та подарувати їй неземну насолоду.

Лев

Чоловіки-Леви мають сильний характер і волелюбну вдачу. Вони можуть часто міняти партнерок для любовних втіх, намагаючись знайти свою другу половинку. І якщо вам пощастило звабити Лева, будьте готові до гарячого темпераменту та його схильності домінувати у ліжку.

Козеріг

Чоловіки-Козероги дуже романтичні та чуттєві у любовних справах. Вони вміють приносити своїм партнеркам не тільки тілесне, а й моральне задоволення, огортаючи їх увагою та турботою. При цьому Козероги не проти любовних пригод і з радістю ініціюють секс у незвичайних місцях або залучення додаткових інструментів задоволення.

Раніше "Телеграф" розповідав про любовний гороскоп на тиждень 19-25 лютого. Дізнайтеся, яких трьох знаків на Зодіаку чекають романтичні пригоди.