Ароматне та зігріваюче: рецепт ароматного какао з корицею
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ми підкажемо, як приготувати какао з корицею.
Какао з корицею – це не просто напій, а справжній сонячний еліксир, який дарує тепло, затишок та гарний настрій. Його насичений шоколадний смак з пікантними нотками кориці зігріє вас у холодний день та зарядить енергією на весь день. Він чимось схожий за смаком на напій по-в’єтнамськи.
Готується це какао дуже просто та швидко. Про це пише Обозреватель.
Інгредієнти:
- 2 ст. л. какао-порошку
- 2 ст. л. цукру
- 250 мл молока
- 1/4 ч. л. кориці
- Дрібка солі
- Зефір або маршмелоу (за бажанням)
Приготування:
- Змішування інгредієнтів:
- У каструлі змішайте какао-порошок, цукор, корицю та сіль.
- Додайте трохи холодного молока, ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
- Нагрівання:
- Поступово влийте решту молока, постійно помішуючи.
- Доведіть какао до кипіння, але не кип'ятіть.
- Ароматизація:
- Зменшіть вогонь, накрийте каструлю кришкою і тушкуйте протягом 5 хвилин на повільному вогні.
- Подача:
- Розлийте какао по чашках.
- За бажанням, додайте зефір або маршмелоу.
Порада:
- Для більш насиченого смаку какао можна зварити на вершках.
Какао з корицею – це не лише смачний, але й корисний напій, який допоможе вам зігрітися, розслабитися та покращити настрій.
Пропонуємо приготувати незвичайну каву з часником по-єврейськи за рецептом "Телеграфа". Раніше "Телеграф" розповідав, чим відрізняється кава латте та капучино.