Ароматне та зігріваюче: рецепт ароматного какао з корицею

Читать на русском
Автор
Цей напій дуже ароматний та зігріваючий  (зображення створено за допомогою ШІ)
Цей напій дуже ароматний та зігріваючий (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо, як приготувати какао з корицею.

Какао з корицею – це не просто напій, а справжній сонячний еліксир, який дарує тепло, затишок та гарний настрій. Його насичений шоколадний смак з пікантними нотками кориці зігріє вас у холодний день та зарядить енергією на весь день. Він чимось схожий за смаком на напій по-в’єтнамськи.

Готується це какао дуже просто та швидко. Про це пише Обозреватель.

Інгредієнти:

  • 2 ст. л. какао-порошку
  • 2 ст. л. цукру
  • 250 мл молока
  • 1/4 ч. л. кориці
  • Дрібка солі
  • Зефір або маршмелоу (за бажанням)

Приготування:

  1. Змішування інгредієнтів:
  • У каструлі змішайте какао-порошок, цукор, корицю та сіль.
  • Додайте трохи холодного молока, ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
  1. Нагрівання:
  • Поступово влийте решту молока, постійно помішуючи.
  • Доведіть какао до кипіння, але не кип'ятіть.
  1. Ароматизація:
  • Зменшіть вогонь, накрийте каструлю кришкою і тушкуйте протягом 5 хвилин на повільному вогні.
  1. Подача:
  • Розлийте какао по чашках.
  • За бажанням, додайте зефір або маршмелоу.

Порада:

  • Для більш насиченого смаку какао можна зварити на вершках.

Какао з корицею – це не лише смачний, але й корисний напій, який допоможе вам зігрітися, розслабитися та покращити настрій.

Пропонуємо приготувати незвичайну каву з часником по-єврейськи за рецептом "Телеграфа". Раніше "Телеграф" розповідав, чим відрізняється кава латте та капучино.