У Київ завітає літня погода: чи очікувати на дощі найближчим часом

Читать на русском
Автор
Люди Новина оновлена 29 березня 2024, 10:01
Люди. Фото 34travel.me

В ці можна вже носити футболку

Наразі у столиці України йдуть дощі та тримається хмарна погода. Однак, за словами синоптиків, до кінця робочого тижня сонце буде гріти регіон своїми промінцями.

Як повідомили на сайті Meteofor, денна температура повітря з поміж трьох днів найбільше відбудеться у неділю. В цей день показники зростуть до +22 градусів.

У п'ятницю, 29 березня, ще очікується хмарність та дощі. Згідно зі прогнозом, вони мають розпочатись вранці та посилитись вдень, але ввечері їх вже не буде. Позначки термометрів вдень не перевищать +11 градусів, а вночі було +8 °C. Протягом ранку-обіду дутимуть найсильніші вітри — помірні 7 м/с.

Перший вихідний, 30 березня, обіцяє бути мінливо хмарним, але сухим. Сонце іноді прориватиметься з-за хмар. У суботу денна температура повітря буде вища, аніж в попередню добу — 20 градусів тепла. Вночі прогнозується до +6 °C. Найбільші пориви вітру передбачаються вранці та вдень — свіжі 8 м/с.

А от неділя, 31 березня, принесе у місто ясну погоду зі літньою температурою. Денна температура у цю добу очікується близько +22 градусів. Вночі позначки термометрів опустяться до 11 °C. Найбільша сила вітрів очікується зранку і до пізнього вечора — свіжі-сильні 8-10 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, який засіб допоможе при митті вікон, аби забути про бруд на рік.