У Київ увірветься травневе тепло: коли містянам готуватись до +19 °C

Читать на русском
Автор
Люди
Люди. Фото Відкриті джерела

Вже можна насолоджуватись промінцями сонця

Природа на цьому тижні продовжує тішити столицю України теплом та сонцем. Однак синоптики кажуть, що найближчими днями мають крапати дощі та дути свіжі-сильні вітри.

Найбільша концентрація опадів протягом 3 днів очікується у п'ятницю. Про це повідомили на сайті Meteofor.

Протягом четверга, 28 березня, у місті на небі плаватимуть хмари й ввечері прогнозується дощ. Позначки термометрів вдень не перевищать +15 градусів, а вночі було +2 °C. Протягом ранку-пізнього вечора дутимуть найсильніші вітри — сильні 12-13 м/с.

Наступного дня, 29 березня, також очікуються дощі, але йтимуть вже зранку і до настання вечора. У п'ятницю денна температура повітря буде трохи нижча, аніж в попередню добу — 12 градусів тепла. Хоча вночі прогнозується на сім градусів вище — до +9 °C. Найбільші пориви вітру передбачаються у другій половині дня — свіжі-сильні 9-10 м/с.

Перший вихідний, 30 березня, принесе у столицю суху, але хмарну погоду. Денна температура у цю добу очікується близько +19 градусів. Вночі позначки термометрів опустяться до +6 °C. Найбільша сила вітрів очікується вранці та в обід — свіжі 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як ефективно провести генеральне прибирання дома та не пропустити жодне місце.