На рік забудете про миття вікон: який засіб треба додати в воду

Читать на русском
Автор
32625
Чим найкраще мити вікна
Чим найкраще мити вікна. Фото Freepik

Цей спосіб універсальний

Миття вікон — справа, яку багато хто на довго відкладає. На склі часто утворюються розводи, від яких непросто позбутися. Однак існує засіб, який є вдома у кожного, який звільнить вас від миття вікон надовго.

Один копійчаний аптечний засіб розв'яже вашу проблему з миттям вікон. Цим лайфхаком поділилися на Ukr.Media.

Як помити вікна, щоб вони довго лишалися чистими

Для цього вам знадобиться простий засіб — йод. Його треба додати у воду, якою митимете вікна. На 1 літр треба 5-10 крапель йоду.

Треба лише натерти за допомогою ганчірки скло рідиною з йодом, після чого — натерти насухо. Зробити це можна паперовими рушниками або м’якою тканиною. Краще використовувати серветки, адже після них на склі не залишається ворсу.

Цей спосіб миття вікон універсальний. За допомогою йоду ви не лише позбавитеся від розводів, а й забезпечите чистоту скла на довгий час. А також це метод не вдарить по вашому гаманцю. Хімічні засоби зазвичай дорого коштують, але не дають такий результат. Тому миття вікон з йодом — найкращий спосіб не залишити розводів і не очищувати їх кожні два місяці від бруду.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати універсальний засіб для миття вікон. Ми поділилися простим способом, який підійде також для дзеркал.