З Благовіщенням 2024: привітання в яскравих листівках українською мовою для рідних

Читати російською
Автор

Красиві вітальні картинки для близьких та друзів у добірці "Телеграфу"

Свято Благовіщення Пресвятої Богородиці займає одне з найважливіших місць у церковному календарі, дата якого змінилася через перехід Церкви на новоюліанський стиль. Цього року подія "благої звістки" відзначається 25 березня, а не 7 квітня, як це було раніше.

Назва цього свята походить від події, коли непорочна діва Марія отримала благу звістку про те, що вона стане матір’ю Сина Божого. Згідно з переказами, цього дня архангел Гавриїл з’явився перед нею в момент, коли вона читала книгу пророка Ісаї, саме там, де йдеться про народження Месії. "Я готова стати останньою служницею у тої, яка удостоїться народити Месію", — подумала Марія.

"Телеграф" підготував найкращі листівки та вітальні картинки українською мовою, щоб ви могли привітати своїх рідних із Благовіщенням 2024. Нагадаємо, що з 2024 року християни відзначають свято 25 березня, за 9 місяців до Різдва Христового 25 грудня (7 січня за старим стилем).

Раніше "Телеграф" розповідав, коли відзначається Великдень у 2024 році. Ми назвали дату та поділилися звичаями та традиціями цього великого свята.