З Днем таксиста 2024! Круті листівки та картинки до професійного свята

Читать на русском
Автор
3271
Міжнародний день таксиста 2024 Новина оновлена 22 березня 2024, 13:05
Міжнародний день таксиста 2024. Фото Телеграф

"Телеграф" підготував для вас привітання на День таксиста 22 березня

Цієї п’ятниці, 22 березня, крім народного свята Василя Теплого, відзначається також Міжнародний день таксиста. Не забудьте привітати ваших близьких та знайомих, які працюють у цій сфері.

Понад сто років тому, точніше, 1907 року, в Англії з’явилося перше таксі з особливим пристроєм — таксометром (лічильник), який надає послуги з перевезення пасажирів. З того часу цей день вважається професійним святом для всіх таксистів.

Наші водії таксі – це справжні романтики, сміливі та безстрашні перед небезпекою. Вони справжні знавці свого міста, здатні впоратися з будь-якими ситуаціями. Таксі стає символом кожного населеного пункту, а машини з жовтими шашечками, що курсують вдень та вночі, забезпечують зручність мешканцям та гостям міста.

На честь професійного свята "Телеграф" підготував оригінальні листівки. Надішліть таку вітальну картинку своїм близьким та друзям, пов’язаних із цією професією.

Привітання з Днем таксиста 2024: листівки та картинки

листівка з днем таксиста
листівка з днем таксиста України
листівка з днем таксиста 2024
картинка з днем таксиста хай дорога несе радість
листівка вітаю з днем таксиста
картинка з днем таксиста
картинка з днем таксиста
картинка для таксистів

Раніше "Телеграф" розповідав, що березень щедрий на святкові дні, вихідні та професійні свята. Ми публікували список свят та пам’ятних дат у перший весняний місяць.