Чим більше цибулі — тим смачніше печиво: ви захочете їсти його на сніданок, обід та вечерю

Читати російською
Автор

Це печиво оцінить кожен, хто спробує його

Ароматне солодке печиво – це завжди чудова ідея до швидкого сніданку та сімейного чаювання. Але сьогодні пропонуємо поекспериментувати та приготувати… солоне печиво з цибулею.

Такий незвичайний смак можна навіть подавати замість хліба з першими стравами, прикрасити святковий стіл чи швидко вгамувати голод. До того ж для його приготування вам не доведеться купувати дорогі інгредієнти або довго стояти біля плити. Цікавим рецептом діляться "Добрі новини".

Як приготувати солоне печиво з цибулею

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 150 г;
  • зелена цибуля, інша зелень – до смаку;
  • борошно — 170 г борошна;
  • сіль — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло нарізаємо кубиками, даємо трохи розм’якнути, додаємо сіль і розтоплюємо на водяній масі до неповного розчинення.
  2. За допомогою міксера збиваємо масло до однорідної, але не дуже густої маси — на це потрібно близько 2 — 4 хвилин.
  3. Обережно перемішуючи, додаємо до вершкового масла просіяне борошно. Ми повинні отримати досить густе і пухке тісто.
  4. Миємо та подрібнюємо зелену цибулю, додаємо в тісто і викладаємо готову масу в кондитерський мішок.
  5. Деко застилаємо пергаментним папером. За допомогою кондитерського мішка формуємо печиво, акуратно притискаємо його, надавши необхідної форми. Відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 15 – 20 хвилин.

Таку закуску можна подавати з улюбленим соусом. Смачного!