Вікна сяятимуть, як нові: "секретний" миючий засіб, який можна приготувати вдома

Читать на русском
Автор
Миття вікон стане набагато простішим Новина оновлена 20 березня 2024, 22:32
Миття вікон стане набагато простішим. Фото Freepik

Цей засіб краще покупної хімії

Після зимового періоду багато господинь починають вдома генеральне прибирання. Важливою частиною весняного прибирання стає миття вікон. "Телеграф" вже розповідав, як оперативно прибрати у приміщенні, а сьогодні ділиться, як приготувати ефективний засіб для миття вікон.

Як виявилося, є народний засіб, який допоможе відмити навіть найзабрудненіші вікна, пише theLime. А приготувати його можна із бюджетних компонентів своїми руками.

Як приготувати засіб для миття вікон

Для приготування цього миючого засобу вам знадобляться: 2 склянки води, 1/4 склянки білого оцту, 1/4 склянки медичного спирту, 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю та кілька крапель ефірної олії (за бажанням).

Можна з’єднати всі інгредієнти прямо у пляшці з пульверизатором та ретельно збовтати. Потрібно, щоб крохмаль повністю розчинився. Можна додати в цей розчин улюблену ефірну олію, щоб надати засобу приємного аромату.

Коли засіб готовий, розпорошіть його на брудні вікна і протріть ганчіркою з мікрофібри або паперовими рушниками. З цим засобом плями швидко зійдуть, а ваші вікна сяятимуть чистотою, як новенькі.

Раніше "Телеграф" розповідав про прості способи очистити підошву праски своїми руками. Від нагару не залишиться й сліду.