Таропрогноз на 9 березня 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в суботу

Читать на русском
Автор
5506
Прогноз Таро, на що всім чекати 9 березня
Прогноз Таро, на що всім чекати 9 березня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Всі карти випали перевернутими, але не для всіх це буде погано

У суботу, 9 березня 2024 року, на деяких можуть чекати неприємності фінансового характеру, тоді як інші навпаки зможуть закінчити важкий етап і зробити вірний вибір.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на дев’ятий день весни. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо — перевеернута Сімка кубків, перевернута Десятка пентаклів, перевернута Вісімка кубків

Перевернута Сімка кубків

Зазвичай ця карта говорить, що життя запитувача проходить в ілюзіях, у нього немає рішучості зробити важливий вибір, через що він застряг на роздоріжжі і може будь-якої миті зробити помилку. Але цього разу вона випала перевернутою, і сенс передбачення змінюється, — з безлічі варіантів Ви виберете вірний, який допоможе Вам досягти поставлених цілей.

Перевернута Десятка пентаклів

У звичайному положенні карта називається Владикою багатства, але в перевернутому навпаки попереджає, що у суботу Ваше фінансове та матеріальне благополуччя може опинитися під загрозою. Уникайте підписання важливих документів та фінансових ризиків.

Перевернута Вісімка кубків

Можливо, у Вас зараз не найкращі часи і Ви змушені марно витрачати час через помилку, проте в цьому положенні карта каже, що важкі часи добігають кінця. Більше того, може з’явитися нове кохання чи стосунки.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в березні за картами Таро.