Гороскоп Таро на березень 2024: Близнюків накриє успіх, а у Козорогів виповняться забаганки

Читать на русском
Автор
34821
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на березень 2024 року. Новина оновлена 22 лютого 2024, 10:20
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на березень 2024 року.. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

У багатьох перший місяць весни вдасться

Початок весни у 2024 році не у всіх буде добрим, на деяких чекають проблеми та застій у житті, проте в інших у цей час навпаки вийде оновитися і стати щасливішим.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на березень 2024 року для всіх знаків Зодіаку.

Овен — перевернутий Самітник

Ця карта вказує на те, що в найближчий місяць хтось або щось може турбувати Ваш спокій, Ви будете схильні сперечатися з усім світом і дарма ігнорувати чужу допомогу.

Телець — порожня карта

У колоді всього дві такі карти, які мають з обох боків сорочку. Вони випадають, коли з якихось причин не можна дати відповідь на питання, що цікавить, — можливо, майбутнє ще не визначене, або ж Ви не готові знати про нього.

Близнюки — Десятка пентаклів

Друга назва цієї карти – Владика багатства. Дуже обіцяюче, правда? Карта обіцяє стабільність, благополуччя та успіх у справах. Насолоджуйтеся життям як слід.

Рак — Десятка жезлів

Ця карта ще називається Владикою великої сили. Вона каже, що у березні Ви можете зіткнутися з якоюсь проблемою, проте Сила буде на Вашій стороні. Можливо, буде нелегко, але Ви попереджені та впораєтеся.

Лев — перевернута Сімка пентаклів

У Вас можуть виникнути труднощі фінансового характеру, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.

Діва — Шістка пентаклів

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що березень у Вас буде сприятливим для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Терези — перевернутий Туз кубків

Доленосні зустрічі та блага відстрочуються, а Ваші надії та очікування поки не виправдаються. Карта попереджає, що на початку весни на Вас чекає апатія, дратівливість та перепади настрою.

Скорпіон — перевернутий Диявол

Зазвичай це карта токсичності, страху та помилок, але в перевернутому вигляді вона навпаки вказує на те, що Ви наберетеся сили та хоробрості, щоб почати звільнятися від маніпуляцій та негативу, які тиснули на Вас останнім часом у якійсь із сфер життя.

Стрілець — Сила

Назва карти говорить сама за себе, Ви будете "в ресурсі" для звершень, і всі розпочаті справи виявляться Вам по плечу, а перешкоди будуть переборні. Не бійтеся труднощів і домагайтеся бажаного.

Козоріг — Дев’ятка кубків

Ця карта ще називається "Владика матеріального щастя", і вона обіцяє, що найближчим часом Ваші маленькі забаганки здійсняться, віра, удача та благополуччя будуть на вашому боці.

Водолій — Сімка кубків

Ця картка попереджає, що Ви можете загрузнути в ілюзіях та зробити неправильний вибір. Будьте обережні та не ризикуйте, якщо цього можна уникнути.

Риби — Шістка жезлів

Ще ця карта називається Владикою тріумфу, і вона обіцяє успіх, грошові надходження, позитивний результат роботи, виграш.