Вночі буде зимно: чи пригріє сонечко протягом суботи, розповіли синоптики

Читать на русском
Автор
Весняні квіти Новина оновлена 08 березня 2024, 13:41
Весняні квіти. Фото Відкриті джерела

Дощ на заваді не стане

Весняні вихідні в Україні будуть не таким вже і теплими. Так, у суботу, 9 березня, вночі очікуються морози до -5°C майже по усій території.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру. Опади у суботу синоптики не прогнозують, небо подекуди буде затягнуте хмарами, переважно сонячно.

Західні області

Погода 09.03
Погода 09.03

Жителів цієї частини України очікує морозна ніч, позначка термометра опуститься від -2°C до -5°C. Проте вдень сонце прогріє повітря від +6°C до +9°C. Дощ синоптики не обіцяють, в обідній час буде переважно сонячно, але можлива мінлива хмарність.

Східні області

На сході країни очікується коливання температурних показників від +2°C до +7°C вдень, та до - 5°C вночі. Опади не обіцяють, небо періодично буде затягнуте хмарами з проясненнями.

Північні області

У суботу, 9 березня, на півночі країни синоптики прогнозують підвищення температури вдень від +4°C до +6°C. Вночі показник знизиться до -5°C. Дощ не прогнозують, протягом дня буде сонячно, але з можливою незначною хмарністю.

Центральні області

Жителів цієї частини України очікує теплий весняний день з температурними коливаннями від +5°C до +10°C. Проте вночі повітря охолоне до -5°C. Небо буде періодично затягуватися хмарами, опадів синоптики не прогнозують.

Південні області

9 березня на півдні країни вдень термометр сягне позначки +8°C, вночі температура коливатиметься у межах від -1°C до -4°C. Опади не прогнозується, небо буде затягнуте хмарами з проясненнями.

Сила вітру по всій Україні у суботу, 9 березня, коливатиметься в межах 3-8 м/с.

Раніше "Телеграф" писав, що народний синоптик розповів, коли погода зовсім зіпсується.