Зарядись позитивом на весь наступний тиждень: кращі комедії і серіали про офіс

Читать на русском
Автор
Кадр з фільму Корпорація
Кадр з фільму Корпорація. Фото Телеграф

Ми підкажемо, які фільми та серіали про офіс варто подивитись.

Всупереч поширеному стереотипу, будні офісних працівників далекі від одноманітності. За зачиненими дверима киплять пристрасті, розгортаються інтриги та народжуються кумедні ситуації. Наша добірка зарубіжних серіалів про офісне життя допоможе вам зануритися в цю атмосферу та переконатися, що офіс – це не лише про роботу.

1. Корпорація (2018 – 2020):

Сатиричний серіал про двох офісних працівників з діаметрально протилежними поглядами на життя. Метт, оптиміст із чудинкою, та Джейк, цинічний песиміст, опиняються в епіцентрі комічних ситуацій, борючись з ексцентричним шефом та підлабузниками-колегами. Серіал висвітлює кумедні та абсурдні сторони корпоративного життя.

2. Безсилі (2017):

Комедія, що розгортається в дослідницькому підрозділі "Уейн-сек'юріті". Герої серіалу – звичайні офісні працівники, які живуть у всесвіті DC Comics. Їхнє завдання – розробляти продукцію для захисту людей від суперлиходіїв. Серіал поєднує в собі гумор, екшен та цікаві сюжетні повороти.

3. Місен: Невдале життя (2014):

Комедійний фільм про 26-річного Чан Ґі-ре, який вперше влаштовується на роботу. Фільм з іронією зображує лаштунки офісного життя в Кореї, показуючи його плюси та мінуси. Глядач дізнається про особливості корейської корпоративної культури та цінності.

4. Нижній поверх (2013 – 2015):

Американський серіал, що поєднує в собі гумор, сарказм та романтику. Сюжет розгортається в одному бізнес-центрі, де на нижніх поверхах розташовані адміністративно-господарчі служби. Серіал показує контраст між життям ділків з верхніх поверхів та простих працівників. Історія кохання між героями з різних соціальних верств робить серіал ще більш цікавим.

Зануртеся в світ офісних інтриг, кумедних казусів та несподіваних романів, переглянувши ці захоплюючі серіали!

"Телеграф" раніше опублікував матеріали про 5 зимових хорорів, від яких замерзне кров у жилах. Окрім цього, вам може сподобатися підбірка фільмів жахів, які назавжди залишаться в голові.