Найзворушливіші фільми про тварин: топ-5 історій, які змусять вас пустити сльозу та посміхнутися

Читать на русском
Автор
Найкращі фільми на вечір для сімейного перегляду
Найкращі фільми на вечір для сімейного перегляду. Фото Колаж

Топ-5 фільмів про домашніх вихованців

Під час війни страждають не лише люди, а й тварини. Тому багато волонтерів та зірок займаються збором грошей для порятунку домашніх вихованців. Щоб не забувати про те, наскільки вони потребують нашої з вами підтримки ми пропонуємо вам добірку найкращих фільмів, в яких головні герої кішки, коні та собаки.

Раніше "Телеграф" пропонував вам добірку найкращих мультфільмів для сімейного перегляду.

"Хатіко: найвірніший друг"

Драма про кохання та вірність тварини. Після виходу цієї картини зросла мода на собак породи акіта-іну. Оскільки фільм знятий за мотивами реальної історії, що сталася у двадцяті роки минулого століття, цьому собаці встановили пам’ятник і тепер біля нього часто призначають зустрічі закохані.

Тут розповідається про те, як професор університету Паркер Вілсон (Річард Гір) підібрав на вокзалі цуценя і привів додому. Поступово у них з'явилася традиція, пес проводжав щодня господаря на поїзд і залишався на вокзалі до повернення з роботи. І це завжди відбувалося в один і той же час. Але одного разу господар не повернувся. Тому його вихованець залишається чекати.

"Східний вітер"

Дівчинку Міку у покарання за провальний навчальний рік у школі батьки відправляють не до літнього табору, куди вона так хотіла, а до бабусі до села. Але там виявляється зовсім непогано. Її бабуся, в минулому чудова вершниця, вчить молодь їздити на конях. Ось тільки Міке це байдуже, поки вона не побачила вороного жеребця. Цей кінь вважається таким, що не піддається дресируванню й агресивним. Тож його хочуть здати на м’ясо. Однак між ним і дівчинкою налагоджується контакт і незабаром вона вже вільно скаче на ньому і готова взяти участь у змаганнях.

"Рудий пес"

Герою цього фільму, рудому псу, в одному з міст встановили пам’ятник. Річ у тому, що він мав реальний прототип. Рудий пес з’явився в маленькому провінційному містечку, в якому панували суворість і зневіра. А собака, навпаки, був веселим та товариським. Йому вдалося змінити це місто. З його появою люди стали дружнішими, веселішими, а деякі навіть змогли знайти кохання.

"Ейс Вентура: Розшук домашніх тварин"

Комедія з Джимом Керрі у головній ролі. Він грає тут детектива, який розшукує домашніх тварин. Якось у його улюбленої футбольної команди зник дельфін, який є їхнім символом. Однак Ейс Вентура швидко знаходить докази і виходить на слід грабіжників. Але так просто не буває. Під час пошуків він стикається з масою смертельних небезпек та проблем — то з акулою-людожером, то впроваджується в психлікарню.

"Вуличний кіт на прізвисько Боб"

Цей фільм знятий за автобіографічним романом і книга стала бестселером. Вона розповідає про музиканта-невдаху, який став наркоманом. Отримавши соціальне житло він зустрічає там рудого вуличного кота на прізвисько Боб. Вони стають нерозлучними й виходить так, що обидва допомогли один одному зміниться.