Не пропустіть: 5 нових серіалів на Apple TV+, від яких не відірватися

Читать на русском
Автор
3047
Кадр із серіалу "Цукор"
Кадр із серіалу "Цукор". Фото mijnserie.nl

Вони заволодіють вашими думками

Шанувальники якісного контенту, готуйтеся! Apple TV+ оголосив про вихід нових серіалів, які з'являться на платформі протягом весни та літа. Цього разу нас очікує справжня феєрія жанрів: від заплутаних детективів до історичних драм.

Про це повідомляє портал elle.ua, який завжди тримає руку на пульсі актуальніших подій.

Новий погляд / The New Look

Прем’єра: відбулася 14 лютого

Захоплива драма, яка розгортається в світі моди 1940-х років. Основний персонаж, Крістіан Діор, є відомим дизайнером, що переосмислює жіночу моду після Другої світової війни. Разом з Коко Шанель, П'єром Бальменом та Крістобалем Баленсіага, вони вносять новизну у модну індустрію, розпочавши новий модний напрям.

Серіал пропонує глядачам можливість пройти емоційну подорож разом з героями, які пережили трагедії війни і знайшли силу створювати щось красиве та унікальне. Історія показує, що навіть у найважчі часи можна знайти натхнення та творити шедеври.

Новий погляд / The New Look

Цукор / Sugar

Прем’єра: 5 квітня

Приватному детективові Джону Шугару доведеться знайти онуку відомого кінопродюсера Сігела, яка раптово зникла. Покладене на нього завдання обіцяє бути цікавим, небезпечним і навіть фантастичним, але разом з тим він змушений стикнутися з власними проблемами і фобіями, які важко подолати..

Цукор / Sugar

Презумпція невинуватості / Presumed Innocent

Прем’єра: 14 червня

Окружний прокурор Чикаго, Расті Себіч, починає негайне розслідування вбивства колеги з прокуратури. Ситуацію ускладнює те, що загибла була його коханкою, і з часом підозра у вбивстві падає на самого Себіча. Починається судовий процес, і Расті вирішує звернутися до висококласного адвоката.

Презумпція невинуватості / Presumed Innocent

Земля жінок / Land of Women

Прем’єра: літо 2024 року

Гала проживає у Нью-Йорку разом із чоловіком, дорослою донькою-студенткою та своєю літньою матір'ю. Їхнє життя мало чим відрізнялося від звичайного, аж до того дня, коли виявляється, що чоловік Гали потрапив у серйозні фінансові складнощі, і всю родину втягнуто в небезпеку через його злочинну діяльність. Утікаючи, Галин чоловік залишає їх без захисту…

Земля жінок / Land of Women

Франклін / Franklin

Прем’єра: 12 квітня

Серіал розповість про життя та діяльність Бенджаміна Франкліна, одного з батьків-засновників Сполучених Штатів Америки. У 1778 році Франклін зумів переконати керівництво Франції у підписанні американо-французького договору, завдяки якому США отримали визнання незалежної держави. Це призвело до оголошення Францією війни Великій Британії.

Franklin
Франклін / Franklin

Раніше "Телеграф" розповідав, про топ-5 кращих фільмів за рейтингом IMDb. Окрім цього, вас може зацікавити 3 фільми, які покажуть вам, що немає нічого неможливого.