Не стримуй емоції: ТОП-10 серіалів від Netflix, від яких мурашки по шкірі

Читать на русском
Автор
41945
Динамічний екшен, чорний гумор та неймовірні персонажі (фото створене з допомогою ШІ)
Динамічний екшен, чорний гумор та неймовірні персонажі (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Всі серіали доступні українською мовою

Шукаєте захоплюючі історії, від яких неможливо відірватися? Стрічки, які тримають у напрузі до самого кінця? Серіали, які не дадуть вам заснути? Тоді ви за адресою. Вас чекають захоплюючі детективи, емоційні драми, гостросюжетні бойовики, психологічні трилери та багато іншого.

Добірка ретельно відібрана сайтом tabloid.espreso.tv, щоб ви могли насолодитися найкращим, що може запропонувати Netflix.

Перші дні (2023)

IMDb: 7.6

Драматичний серіал-антологія, натхненний реальними подіями, що сталися в Києві в лютому 2022 року. Коли почалася війна, кожен другий виїхав з Києва. Але інші залишилися. Це їхні історії — по-різному зворушливі, смішні та сумні.

Перші дні (2023)

Чиста гра (2023)

IMDb: 6.4

Молода пара, Люк і Емілі, успішно працюють в одній фінансовій компанії. Їхні стосунки заборонені політикою фірми, тому вони живуть разом таємно. Після невдалої спроби інтимної близькості Емілі пропонує Люку план: зберегти таємницю, але йти по кар'єрних сходах, щоб стати недоторканними. Люк очікує підвищення, але його отримує Емілі. Уражене самолюбство штовхає його на руйнівний шлях.

Чиста гра (2023)

Звук свободи (2023)

IMDb: 7.7

Неймовірна правдива історія колишнього урядового агента, який став месником і вирушив на небезпечну місію, щоб врятувати сотні дітей від торговців людьми.

Звук свободи (2023)

Отрута (2023)

IMDb: 6.8

Коли отруйна змія заповзає в живіт англійця в Індії, його помічник і лікар кидаються рятувати його.

Отрута (2023)

Продавці болю (2023)

IMDb: 6.5

Лайза мріє про краще життя для себе та своєї доньки. Найнявшись на роботу в збанкрутілу фармацевтичну компанію, Лайза стрімко зростає в продажах і потрапляє у вищий світ, що ставить її в центр федеральної злочинної змови.

Продавці болю (2023)

Блаженство (2021)

IMDb: 5.4

Захоплююча історія кохання Грега, який після нещодавнього розлучення, а потім і звільнення, зустрічає загадкову Ізабель, жінку, яка живе на вулиці і переконана, що світ навколо них — це комп'ютерна симуляція.

Блаженство (2021)

Привиди у Венеції (2023)

IMDb: 6.5

У Венеції після Другої світової війни Пуаро, який вийшов на пенсію і живе у вигнанні, неохоче відвідує спіритичний сеанс. Але коли одного з гостей вбивають, колишньому детективу доводиться знову викрити вбивцю.

Привиди у Венеції (2023)

Балерина (2023)

IMDb: 6.2

Засмучена втратою найкращої подруги, яку вона не змогла захистити, колишня охоронниця вирішує виконати останнє її бажання: солодко помститися.

Балерина (2023)

Поки не сплю (2023)

IMDb: 6.6

Світ, в якому ми живемо, часом вражає своєю абсурдністю. Події, що розгортаються, не завжди піддаються логічному поясненню, кидаючи виклик нашому розумінню. І дехто, не витримуючи напруження, втрачає зв'язок з реальністю, ступаючи на жахливий шлях божевілля, що веде до жахливих діянь.

Поки не сплю (2023)

Чистота / Галявина (2023)

IMDb: 6.2

Жінка змушена зіткнутися з жахами свого минулого, щоб зупинити таємний культ, який має намір зібрати дітей для виконання свого геніального плану.

Чистота / Галявина (2023)

"Телеграф" раніше опублікував матеріали про топ українських фільмів, які здобули перемогу на кінофестивалях у 2023 році. Окрім цього, вам може сподобатися підбірка фільмів на реальних подіях.