Топ-5 корейських дорам про кохання: заволодіють вашим серцем і не відпустять до самого фіналу

Читать на русском
Автор
Подорож у світ корейських дорам (фото створене з допомогою ШІ)
Подорож у світ корейських дорам (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Від них неможливо відірватися

Корейські дорами здобули шанувальників по всьому світу завдяки захоплюючим сюжетам, динамічному розвитку подій та емоційним історіям. Серед безлічі жанрів, романтичні дорами завжди користуються особливою популярністю.

Ось 5 найкращих корейських дорам про кохання від kinohata, які змусять вас сміятися, плакати і щиро переживати за героїв:

Doom до ваших послуг (2021)

IMDb – 7.9

Дон Ген, раптово виявляє свою страшну хворобу – рак головного мозку. Але це лише частина неприємних новин: вона дізнається, що її коханий вже давно є одруженим. Це викликає у неї почуття ворожості до всього навколишнього. Але коли ситуація змінюється, коли доля зводить Так Дон Ген з загадковим незнайомцем, який пропонує їй неймовірний контракт на сто днів.

Doom до ваших послуг

Підійди і обійми мене (2018)

IMDb – 7.8

Корейська детективна драма з драматичними елементами ставить перед глядачем питання: чи здатне кохання витримати випробування, яким є вбивство? Головні герої, До Чжин і Чже І, переживають трагічну подію, яка руйнує їхні стосунки: батько До Чжин виявляється маніяком і жорстоко знищує родину Чже І. Пізніше До Чжин обирає кар'єру поліцейського, а Чже І стає акторкою. Коли вони знову зустрічаються, вони розуміють, що старі почуття не згасли. Проте, чи зможуть вони розпочати все спочатку?

Підійди і обійми мене

Хваюги (2017 – 2018)

IMDb – 8.0

Ця захоплююча оповідь розповідає про дівчину, яка стала об'єктом насмішок у школі через її надзвичайний дар – вона може бачити душі померлих. Ще у дитинстві це незвичайне здібність привело її до зустрічі з могутнім богом, ув'язненим за вчинені гріхи. Щоб отримати свободу, бог обіцяв дівчині захист. Пройшли роки, і доля знову зведе героїв разом. Тепер їм належить об'єднати зусилля, щоб перемогти злі сили.

Хваюги

Багряні серця: Корьо (2016)

IMDb – 8.6

У списку азіатських дорам вже протягом кількох років перші рядки займає успішне поєднання фентезі і історичних подій Кореї. Головна героїня Ко Ха-джин має вдачу вижити від потоплення в день сонячного затемнення, але, відкривши очі, опиняється у загадковому замку, де всі знають її як "молоду пані". Дивовижно, але дівчина переноситься назад у 941 рік і знаходиться у тілі шістнадцятирічної аристократки на ім’я Хесу. За волею долі, героїня стає учасницею драматичних інтриг палацу та конфлікту між чоловіками за трон.

Багряні серця: Корьо

Вбий мене, зціли мене (2015)

IMDb – 8.3

Романтична комедія з Кореї відкриває для нас історію Ча До Хена, який протягом 11 років страждає від дисоціативного розладу особистості. У нього внутрішній світ, населений безліччю абсолютно різних персонажів, що заважають йому не лише знайти кохання, а й жити нормальним життям. Проте все змінюється, коли він знайомиться з новим психіатром – жінкою, яка несподівано повертає його долю у зовсім інший напрямок.

Вбий мене, зціли мене

"Телеграф" раніше опублікував матеріали про топ-5 фільмів, які навчать і розвеселять — від класики до аніме. Окрім цього, вам може сподобатися підбірка топ-5 аніме, що затягують глибше будь-якого серіалу.