Не відірватися: топ-5 аніме, що затягують глибше будь-якого серіалу

Читать на русском
Автор
3319
На фото зображено кадр з аніме "Родом з Абіса".
На фото зображено кадр з аніме "Родом з Абіса".. Фото uafilm.tv

Вони перевершать всі ваші очікування

Аніме — це не просто мультфільми з Японії, а унікальний вид мистецтва з безмежними можливостями. Воно пропонує захоплюючі історії, дивовижну естетику та багату культуру. Ця стаття допоможе вам відкрити для себе світ аніме та знайти мультфільми та серіали на свій смак.

Нова ера — Євангеліон (1995–1996)

IMDb: 8.5

Ікарі Сіндзі — підліток, якого залучає його батько до таємної організації, щоб керувати гігантським роботом Євангеліон і боротися з небезпечними істотами, відомими як Янголи. У процесі хлопець знаходить друзів, романтичні інтереси, конкурентів і секрети, які стосуються його минулого, майбутнього і долі людства. Серіал поступово переходить від екшну до психологічної драми, філософських роздумів і релігійної символіки, завершуючись апокаліптичним фіналом.

Нова ера — Євангеліон (1995–1996)

Родом з Абіса (2017)

IMDb: 8.4

Ріко — сирота, яка мріє дослідити Безодню — таємничу і небезпечну прірву, що сховала багато істот. Одного дня вона знаходить робота-хлопчика, якого називає Регом, і разом вони вирушають у подорож до дна Безодні, щоб знайти матір Ріко. По дорозі вони зустрічають різні виклики, друзів, ворогів і таємниці, які змінюють їхнє розуміння світу.

Родом з Абіса (2017)

Вбивця гоблінів (2018-2023)

IMDb: 7.4

Вбивця Гоблінів — безіменний мисливець, який присвятив своє життя знищенню гоблінів — жорстоких істот, що нападають на людей. Він зустрічає молоду жрицю, яка вижила, і бере її до своєї команди, до якої також належать красуня-чарівниця, красномовний лучник і сильний воїн. Разом вони виконують різні квести, пов’язані з гоблінами, і дізнаються про темні сили, що загрожують світу.

Вбивця гоблінів (2018-2023)

Самітниця-рокер! (2022)

Історія розповідає про мовчазну старшокласницю. Дівчина проводить дні вдома, самотньо граючи на гітарі. Все змінюється, коли вона завантажує в інтернет відео своєї гри. Її талант одразу помічає барабанщиця, яка запрошує приєднатися до групи та вперше виступити перед публікою.

Самітниця-рокер! (2022)

Крутий вчитель Онідзука (1999-2000)

Онідзука — колишній байкер і хуліган, який мріє стати найкращим шкільним вчителем. Він отримує роботу в престижній академії, де його призначають класним керівником найгіршого класу. За допомогою своїх нестандартних методів і життєвого досвіду, він навчає своїх учнів урокам життя, дружби і справедливості.

Крутий вчитель Онідзука (1999-2000)

"Телеграф" раніше опублікував матеріали про топ-5 фільмів, які навчать і розвеселять — від класики до аніме. Окрім цього, вам може сподобатися підбірка топ-3 аніме, які сподобаються дітям.