Перестаньте "вбивати" свій телефон: якої помилки при зарядці припускаються багато хто

Читати російською
Автор

Потрібно просто запам’ятати одне важливе правило

Багато хто щодня заряджає телефон і допускає при цьому помилку, яка буквально виводить з ладу батарею. Йдеться про зарядку пристрою, не знімаючи з нього чохол.

Експерти впевнені, що це може спричинити дві великі проблеми: перегрів акумулятора та ламання роз’єму. Ще небезпечніше, якщо в цей момент телефон використовуватиметься, наприклад, для ігор або навіть просто гортання сторінки в соцмережах.

Якщо за таких умов заряджати гаджет постійно, то згодом це може призвести до перенагрівання. Це своєю чергою не тільки уповільнює швидкість заряджання, а й скорочує термін служби батареї.

Щоб уникнути подібних проблем, рекомендується просто взяти собі за правило знімати чохол телефону, і тільки потім приєднувати його до джерела живлення.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як у жодному разі не можна заряджати мобільний телефон. Ці звички роблять багато власників смартфонів і в результаті це призводить до виведення гаджета з ладу за невеликий проміжок часу. Є кілька правил, які слід враховувати під час заряджання, щоб уникнути подібних проблем.