Названі щасливчики тижня за картами Таро: вони зможуть налагодити життя та ухвалити вірні рішення

Читать на русском
Автор
30498
Тиждень буде чудовим для Близнюків, Левів, Скорпіонів, Козорогів, Водоліїв та Риб
Тиждень буде чудовим для Близнюків, Левів, Скорпіонів, Козорогів, Водоліїв та Риб. Фото pixabay.com

Представники цих знаків Зодіаку будуть на хвилі успіху

Перша половина лютого 2024 року дасть представникам відразу шести знаків Зодіаку досягти успіхів і покращити своє життя.

Йдеться про такі знаки як Близнюки, Лев, Скорпіон, Козоріг, Водолій та Риби. Про це говорить гороскоп Таро, складений на тиждень із 5 по 11 лютого 2024 року.

Близнюкам випав перевернутий Диявол

У звичайному положенні ця карта говорить про токсичність, маніпуляції, помилки та страхи, проте тут вона випала перевернутою, що говорить про те, що Ви наберетеся сил і рішучості, щоб почати звільнятися від маніпуляцій та негативу, які тиснули на Вас останнім часом в якій з сфер життя.

Левам випав Туз мечів

Це карта тріумфу та перемоги. Вона обіцяє процвітання, особливо тим, хто працює мізками, а не м’язами. У найближчий тиждень Ви прийматимете правильні рішення, які допоможуть наблизитися до успіху.

Скорпіонам випав Світ

Ця карта обіцяє тріумф та процвітання. Скоро Ви зможете наблизитися до матеріального та сімейного благополуччя. Також зараз добрий час для поїздок.

Козорогам випала Двійка пентаклів

Якщо Ви відчували останнім часом, що все валиться з рук, і Ви не можете однаково добре керуватися в різних сферах життя, то незабаром Вам вдасться зловити баланс і змінити все на краще.

Водоліям випав Блазень

Вже найближчим часом Ви можете отримати можливість різко щось змінити, зайнятися новою справою, спробувати щось нове. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, він може підказати щось слушне.

Рибам випала Колісниця

Цього тижня Ваш розум буде сильнішим за емоції, у зв’язку з чим Ви зможете вдало вирішити важливі питання, позбутися старого, почати новий етап у житті.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця лютого за картами Таро.